jan21Har du tre torsdagar till låns?2

Barn- och ungdomsgruppen behöver några extraledare under Vårstarten av verksamheten. Datumen är torsdagarna 19/3, 26/3, 2/4 17.30-19.30. Kan du hjälpa till?

Förra året hade vi hjälpledare från klubben som stöttade upp vid de tre första tillfällena när flest barn och ungdomar var som mest oerfarna. Det enda viktiga som hjälpledare är att man gillar barn och ungdomar och vill lära ut orientering på ett lekfullt sätt. Ordinarie ledare planerar hela träningen, det enda du behöver göra är att komma och bidra på plats.

Kan du hjälpa till? Anmäl ditt intresse  till persson.hanna@yahoo.se.

GMOK barn- och ungdom växer så det knakar med många barn och ungdomar som tränar och tävlar för oss. Vi blir fler på träningarna, och under 2019 ökade antalet starter på tävlingarna i ungdomsklasser, och vi hoppas att detta ska fortsätta under 2020. Vi vill fortsätta att växa som grupp för att sprida glädjen till orientering och till att röra sig i naturen. Barn- och ungdomsverksamheten är uppdelade på tre åldersgrupper 7-8 år, 9-10 år, 11-15+ och omfattar ca 100 barn och ungdomar. Ledargruppen växer också, med nu 18 aktiva ledare. Varje vecka året runt ordnas träningar. Nu behöver vi din hjälp vid tre torsdagar!

Vill också passa på att göra reklam för en kommande klubbgemensam träning, torsdagen den 23 april. Då bjuds alla i GMOK in till gemensam träning i Skatås tillsammans med GMOKs barn och ungdomar.

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

 • Hanna P 01 mar 2020 22:16
  Hej Klubben,
  Det är några som anmält att de kan hjälpa till som hjälpledare vilket är väldigt rolig! Det vore bra att vara några till! Har du möjlighet? Hör av dig till mig!
  Lördagen den 21/3 har 11-16 år en uppstart med kick-off dag. Här behövs också hjälp med olika moment (in-utsättning, uppföljning, instruktioner). Kanske kan du just denna dag? hör av dig till mig: persson.hanna@yahoo.se.
 • Patrik F 25 jan 2020 21:30
  Vill bara tipsa er som inte tidigare provat på att hjälpa till som hjälpledare på någon av våra kurser (oavsett barn, ungdom eller vuxna).
  Att dela med sig av det som vi gillar allra mest och se andra få ta de första stegen in i vår sport är något av det häftigaste man kan göra. Så tveka inte att anmäla er, ni kommer inte ångra er!

Taggar

Ändringar

Publicerad: Hanna Persson

ATM - 121244