mar14GMOK teknik vinterfinal0

Ett 40-tal GMOK:are fick ett välbehövligt break i ett vårsoligt slottskogen på vinterfinalen av GMOK teknik

I strålande solsken så mötte ett 40-tal GMOK:are upp till vinterfinalen vid Villa Bellparc i Slottsskogen. Thomas Sellgren hade fixat tre fantastiskt fina kontrollplockningsbanor som slingrade sig fram i skogspartierna runtom i parken.

Terrängen var tidvis både tekniskt krävande och fysiskt utmanande vilket lovar gott till hösten då GMOK höstmedel arrangeras i Slottsskogen.
 


Vissa kontroller kändes nästa lite sydexotiska, eller vad sägs om en punkthöjd dold mitt inne i ett prunkande Rhodondendron-grönområde! 

Att kunna komma ut en sån här fantastisk vårdag och utöva den sport som vi så innerligt älskar kändes som en ynnest, vilket jag tror övriga som var med kan instämma i. Ett välbehövligt break från den vardag vi alla lever i just nu, till nytta både för fysisk som mental hälsa. Jag tror vi alla behöver dessa break då och då och skogen är ju en trygg och avkopplande plats att vistas i. Nu hjälper ju också våren och de alltmer ljusare kvällarna till att kunna få fina och avkopplande stunder i skogen även på vardagskvällarna.

Att också kunna träffa klubbmedlemmar och prata om ditten och datten före, under och efter träningen påminner en om hur viktig ens sociala kontakter är och där tror jag att GMOK spelar en stor roll för många av oss medlemmar. Vi som var med i början av 90-talets tävlingsstopp kan nog känna igen sig lite i känslorna även om vi nu står inför en helt annan situation. 
Att då försöka se på möjligheter och spåna på idéer om alternativa och säkra orienteringsaktiviteter känns viktigt och befriande och det var därför glädjande att flera konkreta idéer bollades efter träningen. 
Håll utkik på hemsida och sociala medier - det lär säkert komma ut information om alternativa träningsaktiviteter nu när ordinarie tävlingar succesivt ställs in.

Kortsiktigt så beslutade vi att dagens GMOK teknik kommer att hänga ute ytterligare några veckor för att ge möjlighet för de som ej var med denna träning att springa själv på valfri tid. Länk till banorna för utskrift finns HÄR 
GMOK teknik kommer också enligt ordinarie plan återkomma under ett antal torsdagskvällar under våren framöver.

Ta hand er alla så ses vi på kommande träningar och aktiviteter!
Breddkommittén via Patrik Falk

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Patrik
Redigerad: Patrik

ATM - 121244