aug17Inbjudan till rådslag0

Styrelsen tillsammans med Samordningsgruppen bjuder in samtliga medlemmar till ett öppet rådslag 17 augusti för att gemensamt diskutera höstens orienteringsaktiviteter.

Under våren har den ordinarie tävlingskalendern ekat tom, men utbudet av klubbträningar (ungdomsträningar, GMOK-teknik, Veckans bana, Gubba-banor, intervaller) har nog aldrig varit så stort som under de senaste månaderna. Dessutom har det funnits flera gemensamma arrangemang med närliggande klubbar, såsom Jukola- och 10mila-utmaningen samt Kåråna Kôpp. Under sommaren finns även alternativ som gemensam sommarträning samt GO-ringen. 

 

Hur andra halvan av år 2020 kommer se ut är fortfarande osäkert, men en vanlig höstsäsong med tävlingar kommer det i alla fall inte bli. Det är viktigt att vi i GMOK fortsätter på vårens spår för att vi alla ska få springa fina träningar i skogen. Därför bjuder nu styrelsen, tillsammans med samordningsgruppen, in till ett rådslag som är öppet för alla medlemmar. Tanken med mötet är att medlemmar i många olika åldrar och med olika bakgrunder ska få göra sin röst hörd. 

 

  • Vad vill jag springa för träningar?

  • Vill jag springa träningstävlingar med andra Göteborgsklubbar?

  • Har jag någon idé på ett speciellt arrangemang (tänk Jukola-utmaningen)?

  • Hur ska träningarna arrangeras och planeras?

  • Vad vill jag göra för att bidra till träninga och klubbgemenskapen?

Under våren var det ett antal personer som gjorde ett fantastiskt arbete med träningarna. Önskan till i höst är att involvera ett större antal personer för att både få mer variation i träningarna och göra arbetsinsatsen per person mindre. 

 

Mötet kommer äga rum klockan 18.00 den 17 augusti i klubbstugan i Skatås, givetvis efter då gällande restriktioner för sammankomster och det kommer också finnas möjlighet att deltaga på distans om man föredrar det. Det kommer bjudas på fika i samband med mötet, anmäl er därför till aktiviteten i kalendern: http://gmok.se/Calendar/Details/8036 . 

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Aina Edgren
Redigerad: Ing-Marie Brander-Strand

ATM - 121244