sep17TappaVandring 26 september0

GMOK är funktionärer på Tappavandring den 26 september i Skatås. Det kommer att vara ca 2 000 vandrare som väljer mellan 7, 14 eller 21 km. Vi behöver ytterligare funktionärer. En kul uppgift för hela familjen.

GMOK har åtagit sig funktionärskap för en vandringsdg i Skatås. se www.tappa.se. Vi bemannar sekreteriat (registrering och avregistrering+effektförvaring), konsultläkare och personal vid 5  "Vattenhål" samt banmarkering. Vid "Vattenhålen" tillhandahålls dryck (i paket), frukt och/eller bars/knäckebröd el dyl. Vandringslederna är 7, 14 och 21 km och första start d v s den längsta banan kl 10 och den kortaste kl 12.  Vattenhålen besöks under en kort och intensiv period.

Vi har fått en del återbud bland funktionärer och vid en genomgång med arrangörerna konstaterat att vi behöver ytterligare funktionärer.  Behovet i dagsläget är 8-10 personer.

Om du själv tillsammans med din familj eller grannar eller andra som kan tänka sig att vistas utomhus några timmar denna dag med en syssla som ger GMOK en god slant i kassan kontakta Elsi-Brith Jodal via mail elsi-brith.jodal@ped.gu.se eller telefon 0703 33 72 83. 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Ingvar Ottosson

ATM - 121244