jun06Johan 2:a, Lina 6:a & Louise 10:a9

Fina resultat på dagens sprinttävling på Elitserien uppe i Dalarna. Dagens tävling var också observationstävling inför VM-uttagningarna, så extra kul att det gick bra just idag!

Herrklassen vanns av Jonas Leandersson (SNO) före Johan Runesson och William Lind (Malung).

På damsidan vann Lena Eliasson (Domnarvet) före Annika Billstam (Lidingö) och Eva Jurenikova(Domnarvet). Lina var delad sexa (med Lilian Forsgren) och var därmed 5:e bäste svenska. Riktigt bra sprang också Louise som slutade 10:a!

Bra sprang också Junis, som slutade 4:a (+11s) i H21E2 och därmed är klar för nästa Elitseriedeltävling. Johan S blev 7:a (+22s) i H21E2.

Resultat Elitserien

Herrar

# Namn Klubb Tid  
1. Jonas Leandersson Södertälje-Nykvarn OF 14:21 +00:00
2. Johan Runesson Göteborg-Majorna OK 14:47 +00:26
3. William Lind Malungs OK Skogsmårdarna 14:49 +00:28
4. Mattias Karlsson Bækkelagets SK 15:01 +00:40
5. Olle Boström Järla Orientering 15:03 +00:42
6. Petter Eriksson Södertälje-Nykvarn OF 15:12 +00:51
7. Johan Modig OK Pan-Kristianstad 15:17 +00:56
8. Erik Rost Malungs OK Skogsmårdarna 15:18 +00:57
9. Øystein Kvaal Østerbø IFK Lidingös Skid o OK 15:20 +00:59
10. Oskar Sjöberg OK Linné 15:22 +01:01

Damer

# Namn Klubb Tid  
1. Lena Eliasson Domnarvets GOIF 13:59 +00:00
2. Annika Billstam IFK Lidingös Skid o OK 14:08 +00:09
3. Eva Jurenikova Domnarvets GOIF 14:51 +00:52
= Linnea Gustafsson OK Hällen 14:51  +00:52
5. Tove Alexandersson Stora Tuna OK 14:57 +00:58
6. Lina Strand Göteborg-Majorna OK 15:06 +01:07
= Lilian Forsgren OK Tisaren 15:06 +01:07
8. Sofie Johansson OK Linné 15:20 +01:21
9. Karolina A.Höjsgaard Domnarvets GOIF 15:28 +01:29
10. Louise Göthfors Göteborg-Majorna OK 15:43  +01:44

 

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Palmen 07 jun 2011 12:23
    Två GMOKare uttagna i truppen till NORT.
    Va kul!!!!!!!!!!

    Det var ni värda båda två och nu kan ni fortsätta bevisa att ni hör hemma i landslaget.
  • jaxe 06 jun 2011 23:40
    Lina>>Rätt ska vara rätt :)
    Av nån anledning stod Linnea som "diskv" i live-resultaten. Fint att se att du kan vinna spurten även när du inte skymtar Millegård på upploppsrakan!
  • Elit 06 jun 2011 22:32
    Gott sprungit!! Grattis.
  • Lina 06 jun 2011 21:37
    Tack! Dock blev jag 6a och Louise 10a då Linnéa G fallit bort från resultatlistan som blev delad 3a... Men det är detaljer... :)
  • ap 06 jun 2011 21:05
    Riktigt stabilt alla fyra!
  • Ola 06 jun 2011 18:59
    Snyggt sprunget alla tre. Grattis även till Junis som blev fyra i E2 och därmed kvalificerade sig till Elitserien på O-ringen.
  • Karl 06 jun 2011 14:25
    Grattis till framskjutna placeringar VM-aspiranter i klubben! Kul att ni fick till det på min hemmaplan.
  • Felipe 06 jun 2011 14:20
    Det är helt fantastiskt! Det är så himla kul. Grattis!
  • fam Falk 06 jun 2011 14:17
    Grattis till de finfina resultaten!
ATM - 121244