jul06GST avgjordes efter rafflande jaktstart2

Ett 20-tal löpare gjorde upp om ära och evig berömmelse när den andra upplagan av Göteborg Sommar Tour avgjordes i form av en jaktstart. Mikael Eliasson kunde försvara segern från ifjol, medan Louise visade sig starkast bland damerna!

Herrar

Micke hade ett försprång på ca 1.20 på Palm som var den störste utmanaren. Ryktet säger att Palm sånär fick kontakt inledningsvis, men därifrån var det inget snack om saken. Micke vann ganska överlägset efter att ha bemästrat Axe utmanande medeldistansbana på bästa sätt. Banan som mätte 5,3 km innehöll 21 kontroller, en varvning, en fjäril och många fina vägvalssträckor. Tvåa slutade Palm och bronset gick till årets komet; Kaminsky!

Damer

Petra hade det bästa utgångsläget inför jaktstarten, men Louise som vilat från de tidigare etapperna kunde vända på steken och defilera hem segern. Petra höll dock undan för övriga jagande och snodde silvret närmast följd av Sara S. Damernas bana mätte 4,2km och hade ungefär samma ingredienser som herrbanan.

Resultat

Resultatlista E3.pdf

Totalställning E3.pdf

Summering

Därmed är årets GST till ända. I väntan på nästa års GST kan vi nu fokusera på egen träning och flerdagarstävlingar samt på att följa våra mästerskapslöpare (Tingis, Lina, Runesson mfl) på andra prestigefyllda tävlingar!

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Syster Chew 06 jul 2011 19:07
    Bra jobbat! Jag tar gärna en karta och springer banan någongång framöver. Det kanske finns exemplar i stugan?
  • Chew 06 jul 2011 11:34
    Någon som kan bjuda på en bild av banorna?
ATM - 121244