sep08Finbesök på U-träningen0

På torsdagens ungdomsträning vid Horsika bjöds det på Kontrollplock. Dagen till ära gästade tre elitlöpare träningen och följde upp några av löparna. Efter träningen bjöds det på fika & kaka för att fira stafett-DM-succén!

Patrik Falk hade strängat banorna denna vecka och det bjöds på högklassig orientering av varierande svårighetsgrad! Den äldre gruppen drog iväg till ett teknsikt höjdparti mellan de för dagen rejält blöta mossarna.

Efter några passerkontroller samlades löparna vid "navet" för kontrollplockningen som bestod av ett antal kortare slingor. Många sprang riktigt bra, trots att det var en del som testade på att springa lite svårare än vanligt!

Riktigt kul & uppskattat var det att tre elitlöpare; Mikael Eliasson, Jennie Runesson & Andreas Høye gästade träningen och gav tips till löparna. Faktum är att vi kunde ha i stort sett en uppföljare per löpare eftersom vi var ett stort gäng ledare! På bilden nedan ser ni hur lycklig Micke blev när han fick höra att han kom till navet som femte man :)

Förhoppningen är att vi ska kunna få besök av någon gästlöpare vid varje u-träning under hösten. Hör av dig till mig om du är sugen på att haka på. Går ju att kombinera med egen träning och man behöver såklart inte vara med på hela passet om det blir för tufft ;)

Nu är det dags för USM & SM. Blir spännande att följa alla GMOK-stjärnor där! USM går i trakterna kring Färgelanda i Dalsland och SM för juniorer & seniorer inleds med långdistansen i Alingsås denna helg. Nästa helg är det medel (fre-lör) och stafett.

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

ATM - 121244