nov30Hittaut.nu: KLUBBTÄVLING!0

Vill Du, GMOK:are, vara med i en tävling där du har chansen att vinna en 3-rätters middag där du och ditt sällskap blir ordentligt bortskämda? Eller är du barn/ungdom och vill utveckla orienteringstekniken med hjälp av klubbens stjärnor?

Priser: 

3-rätters middag (för Dig och tre valfritt valda personer) (1 pris)                         

Hösten smyger sig på och därmed även kylan och mörkret… Vardagen tickar på med allt som ska göras hit och dit. Mat ska alltid lagas, intas och diskas bort. Intaget behåller vi, men det andra tar vi bort. Nu har Du chansen att komma in i värmen och bli serverad en komplett 3-rätters middag i ett höstfagert Skatås. Den mångårigt rutinerade SM-kocken utlovar en härlig middag som du sällan kommer att glömma. Dessutom utlovarar de rappa servitriserna en betjäning i världsklass…

/Dinner AB i samarbete med Hittaut.nu

Uppföljning på en orienteringsbana (4 priser - ungdomspris)

Ta chansen att följa med våra landslagslöpare ut i skogen.  Där får du värdefulla tips i hur du kan utveckla ditt sätt att orientera. Själva uppföljningen genomförs på en bana med lämplig nivå. Ni får utrymme att diskutera vad som händer under ett orienteringslopp, vilka förmågor du kan utveckla och framförallt vilka värdefulla nycklar du redan har, det du gör bra och som du då också kan få hjälp med att utnyttja ännu bättre. Självklart finns det också tillfälle efteråt att fortsätta diskussionen från skogen.

/FollowUp i samarbete med Hittaut.nu

 

Gör så här: Få tag på en Hittaut.nu-karta. Se var du kan hämta kartan gratis här eller så finns den i GMOK-stugan till höger innanför dörren. Därefter är det bara att ge sig ut och hitta checkpoints/kontroller (markerade med en ca 1m hög aluminiumstolpe). Notera koden för respektive checkpoint du besöker. Därefter går du in på Hittaut.nu/Göteborg och registrerar dig. Beroende på vilket pris du är intresserad av att vinna så registrerar du dig som följande:

Alternativ 1: Vill vinna en  3-rätters middag.

Registrera dig med ditt namn, e-post m.m. Välj Göteborg som ”hemstad”. Då får du en hel del valmöjligheter på fliken under som säger: ”Tillhör du deltagande företag, arbetsgivare, förening eller skolklass? ”  Välj där  ”Dinner AB”.

Alternativ 2: Vill vinna en uppföljning

Registrera dig  med ditt namn, e-post m.m. Välj Göteborg som ”hemstad”. Då får du en hel del valmöjligheter på fliken under som säger: ”Tillhör du deltagande företag, arbetsgivare, förening eller skolklass? ”  Välj där  ”FollowUp”.

Är du redan registrerad på Hittaut.nu så är du välkommen att registrera dig igen alternativt ändra företag.

Ta dina checkpoins och registrera dig senast 30 NOVEMBER. Ju fler checkpoints du besöker och registrerar rätt kod på desto större chans har du att vinna.

Observera att det finns fler än de 60 checkpoints som är trycka på kartan. På Hittaut.nu’s hemsida under checkpointsläpp finns det ytterligare 30 checkpoints av varierande svårighetsgrad utspridda över hela kartan.

Ta chansen att tävla om fina priser samtidigt som du får ett utmärkt tillfälle till en bra teknikträning, ett härligt långpass eller en mysig höstpromenad! Och inte nog med det. Du hjälper dessutom Hittaut-projektet att växa vilket är viktigt för att kunna utveckla projektet till nästa år.

Frågor? Använd kommentarsfältet nedan.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Lina Strand
Redigerad: Lina Strand

ATM - 121244