maj06Herrarna 7:a och damerna 8:a på 10-mila2

När 10-mila avgjordes i Kvarn så var GMOK länge med och fightades om topplaceringarna i båda klasserna efter riktigt bra genomförda stafetter.

Damerna satte tidigt nivån för helgen genom Judith Wyder som i ensamt majestät växlade ut Viktoria i ledning på 3:dje sträckan efter att ha fullkomligt krossat de andra lagen sista biten in mot mål. Efter fortsatt bra genomförde sträckor slutade damerna tillslut 8:a. I laget sprang Jennie Runesson, Judith Wyder, Viktoria Ernstsson, Anna Forsberg och Lina Strand.

Övriga damlag slutade 47:a, 84:a, 189:a och 201:a.

Herrarna följde damernas goda exempel och låg med i toppen hela stafetten. Väldigt länge fanns chans på pallen och tillslut slutade vi 7:a.

Även om slutresultat inte var riktigt lika bra som fjolårets 5:te plats så var troligen genomförandet bättre i år. Växlingsplaceringarna: 23,2,7,3,4,4,5,6,6  skvallrar om att det var en riktigt väl genomförd stafett.

2:a laget stämplade tyvärr fel på sistasträckan men sprang annars in på en 41:a(?) plats efter att ha haft en stigande trend genom stafetten. 3:dje laget däremot sprang bra och slutade 77:a och bästa 3:dje lag. Även 4:de laget leverade och slutade på plats 160 och bästa 4:de lag.

Även ungdomarna var på plats och placerade sig 100 och 105:a.

 

Utförligare rapporter och uppdateringar kommer senare! Håll utkik!

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

 • Elit 07 maj 2012 17:26
  Tack alla för fina prestationer i helgen!

  För damerna som tog GMOK:s bästa placering någonsin - gott! Och att leda stafetten efter 2 sträckor - häftigt!!

  Och som Johan skriver ovan för herrarna, att vi gör en riktigt bra stafettprestation. Även om vi inte nådde våra mål, så tar vi med oss det positiva och överträffar målet nästa år!

  Så glöm nu inte att vi firar med tårta efter träningen imorgon. Vi har både damlag och herrlag på topp-10 placeringar och vi har väldigt många GMOK:are att heja på under EM i maj!!!!

  Jag vill även tacka Klas som lagt så många grymma spetsträningar och haft flertalet terränggenomgångar. Vill tacka Räkan för all uthängningshjälp till dessa träningar. Tack till Hasse Melin för bra samarbete med coachningen av 1:a laget för herrarna under natten och Mats Gustavsson av damer och herrarnas 2:a lag.
 • jaxe 06 maj 2012 22:20
  Grattis till framgångarna & tack för underhållningen! Känns precis som man är med i lagen :)

  Härlig bild på ungdomslagen!

Taggar

Ändringar

Publicerad: Mikael Eliasson
Redigerad: Mikael Eliasson

ATM - 121244