jun15Ungdomsavslutning vid Kåsjön!1

Det var stor uppslutning till avslutningen av ungdomsträningarna. Vi samlades vid Öjersjö brunn och promenerade sedan ner mot Kåsjön.

Uppvärmning hölls av Andrew, efter en snabb indelning av lagen till ”Korta” och ”Långa” skulle det sedan hittas brev. I en skogsdunge fanns det hela 200 brev utspridda. Man fick bara hämta ett i taget, dom skulle sedan både stämplas och läggas i brevlådan, vilken flyttade på sig hela tiden. Långa laget vann! De samlade 101 brev av 200, så det var oerhört jämnt! Även knotten hängde på, irriterades och ville vara med!

 

Sedan var det dags för träningen. Poker-orientering i 2x15 min som Ola instruerade. Där fick varje deltagare fem kort på hand och så gällde det att hitta kontroller. Där hängde plastfickor med spelkort i och möjlighet att byta till sig ännu bättre kort. Olika svårighetsgrad på kontrollerna gjorde att alla kunde vara med! Första omgången gällde det att ha så bra kort som möjligt. Andra omgången  skulle korten vara så dåliga som möjligt! Ola vem vann tävlingen egentligen? Det blev kanske oavgjort... eller var det knotten som vann?

 

 

Efter avslutad träning promenerade vi ner till Kåsjöns strand. Några tuffingar badade efter träningen. Där väntade sedan grillade hamburgare, fint förstekta av Annika... Där tittade till och med solen fram och knotten försvann efter ett tag. Till efterrätt avnjöts kladdkaka! 

 

Åsa delade ut plaketter från Vårserien till alla som hade genomfört minst tre etapper. Sedan delades det ut flitpris till bästa tjej! Kajsa och bästa kille, Felix F! De har båda varit på 18 av 21 träningar, bra jobbat!

 

 

Till sist det allra bästa, lottades det ut (där varje barn fick en lott/träning man varit med på) fyra glasskort och två av Johan Runesson signerade landslagströjor.  Felix F. och Frida, jag tror att många är grymt avundsjuka!

 

Träna på över sommaren, vi kanske ses på O-ringen och U-Tiomila. Träningarna drar igång igen i Augusti.
Ha en skön sommar önskar alla ledare!

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Andrew 15 jun 2012 20:36
    Fantastiskt debutroman. Bra! Det kan bli något stort :-)

Taggar

Ändringar

Publicerad: Helena S.
Redigerad: Helena S.

ATM - 121244