feb10KLÄDBESTÄLLNING!0

HÖG TID ATT BESTÄLLA KLÄDER INFÖR VÅREN! Webbshopen är öppen till SÖNDAG 10/2 kl 23.59!

HÖG TID ATT BESTÄLLA KLÄDER INFÖR VÅREN! Webbshopen är öppen till SÖNDAG 10/2 kl 23.59! 

Adressen till webbshopen är http://www.teamorder.se/login.
ANVÄNDARNAMN och LÖSENORD har du fått på mail. Annars finns de under "Koder" på GMOKs intranät som hittas här: http://gmok.se/Page/intranat

OVERALLER! Har du tänkt att beställa en ny overall till i år och inte redan beställt, kontakta Johan eller Andreas via mail så slipper klubben ha för många liggande i lager.  

Beställning sker genom att ni loggar in med inloggningsuppgifterna ni får på mail eller hittar via intranätslänken ovan. Har ni inte fått ett mail med uppgifterna betyder det antingen att 1) ni har fel mailadress inlagd i matrikeln eller 2) att rätt adress är inlagd men er eposttjänst klassar mailet som spam. Kolla därför i er skräppostmapp.

När ni beställer skriver ni in vad ni heter och er mailadress. Ni betalar sedan direkt till Trimtex med kort. Kläderna tillverkas sedan och levereras efter ett antal veckor till klubbstugan i Skatås där beställda produkter ligger packade i påsar med ert namn.

Eventuella frågor om kläderna skickas till mig på straaand@gmail.com
I nödfall kan man ringa på 0730-632898 men mejla helst.

För att underlätta beställning har jag skrivit lite om några av våra plagg nedan.

Trimtex Speed LZR O-Shirt
Denna tävlingströja rekommenderas framförallt för herrar då den är lite längre i modellen än "Extremevarianten". Blir inget glapp om man har ett pannlampsbatteri under. Finns även i damvariant märkt tilläggsnamnet Womens.

------------------------------------------------------------------------

Advance LZR Jacket
Detta är vår överdragsjacka. Nytt för i år är att trycket är laserprintat istället för påvärmda lappar. Trycket kommer således inte ramla bort i tvätten efter 1 år utan det kommer fortsatt synas att det är en GMOK-jacka. Modellen har fått fina recensioner i diverse jacktest så det är en bra jacka för både träning och som överdrag innan och efter tävling. 

Trainer TX Pants
Varianten av överdragsbyxor som vi haft tidigare. Ganska tight modell med lång dragkedja nere vid benen.

Vill man ha en lite vidare modell av byxorna ska man satsa på Trimtex Dynamic TX pants. 

 

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Johan Strand
Redigerad: Johan Strand

ATM - 121244