2 Kommentarer

  1. Grattis till fantastiska laginsatser rakt över. Att som se hur löpare och coacher jublar och stöttar är imponerande. Tiomila är en laginsats av stora mått där många timmars löpning avgörs med små marginaler.

    Ungdomarna blev bra placerade igen på ett fint sätt. Kul att se så många som lyfter sig och springer med ett leende.

    Killarnas laginsats känns stort. Imponerande att ligga strax efter täten och borra så länge och flera gånger ta ikapp. Sen är det små marginaler på slutet där allt ska stämma. En 16e plats är bra! Lätt att glömma.

    Tjejernas andraplats är en oerhört imponerande laginsats från början till slut. Inte många missar och flera stora idrottsprestationer under press. Stort grattis ! Ni är riktigt starka i år. Njut av supersilvret. Det inspirerar och lyfter många.

  2. Fantastiskt kul att följa lagen även från hemmaplan! TV-produktionen var strålande där bilder varvades med vassa GPS-analyser och intervjuer så det gick bra att följa med i dramatiken! Dessutom många GMOK:are som syntes skymta förbi under dygnet!

    Håller för övrigt med i Olas suveränt välformulerade sammanfattning, härliga insatser för alla 9 GMOK-lag som fullföljt helgens lopp!

    /stolt GMOK:are

Comments are closed.