6 Kommentarer

  1. Tar på mig sekunden som saknades för sub 24 när jag som hare inte var tillräckligt effektiv i forceringen av klunga med ”joggande” handbollspelare så att Puman fick sakta in och ryta till för att ta sig igenom.

    Blev reportern så inspirerad av resultaten att han tog ett varv själv på kvällen och sedan i tröttheten missade ett av nyförvärven som i annan klubbfärg presterat tider för topp 5?

    Kepsfrågor:

    Vem saknas?

    Vilken tid?

    Vilken moderklubb?

  2. Moas och Strands tider är riktigt bra men en sån här dag kommer de lite i skymundan av Pumas monsterlopp.

    Ruskigt imponerande!

    Jag har tidigare försökt påverka att tidigarelägga starten för denna våraktivitet en halvtimme. Nu var det mörkt andra halvan även om det är lykstolpar tappar man något lite i timingen i steget när det inte är fullgott ljus. Skulla tro att det rör sig om 1-2 sek per km. Detta bl a grundat på mången löpta grus8an-varv med slavisk klockning.

    Den digra statistiken till trots är det lite retsamt att den inte går tillbaka till de första åren som testen genomfördes, runt 2002.

  3. Vis>> Klubbyte i grus8an-sammanhang registreras ICKE förrän man sprungit i den vackraste av dressar… Däremot godkänner kommittén ibland att man tar med sig sina rekord satta i annan klubbdräkt. Men lopp måste genomföras som GMOK-medlem innan listan korrigeras. Odiskutabelt unge herr Stensson! (Jag hade f.ö. dessvärre vilodag & vilokväll i tisdags)

    Krocko>> Retsamt är ordet. Vi får försöka kompensera genom att skapa en lista över Gbg-varvsinsatser från -84 och framåt?

  4. Låter klokt Jaxe. Då skulle jag kunna tänka mig att upprätta en lista på stafett-SM-guld insamlade från 1996 och framåt.

Comments are closed.