2 Kommentarer

 1. Hej,
  Det förväntas bli kallt på lördag. Ta med ombyte, andra skor och kläder samt jacka. Det går bra att börja i lite mer kläder för att sedan ta av sig när själva löpning/orienteringen börjar. Ullsockar är att föredra.

  Ungefärligt schema:
  10.00 samling, genomgång i de mindre grupperna
  Uppvärmning:
  – 9-10 respektive 11-12 år lekar och kortare orienteringsmoment i grupper
  – 13+ år Jogg till utegymmet, Övningar vid utegymmet, lekar
  ca 11.00 Start orienteringsmoment. Träningen är en karta med en inritad labyrint. Man får inte passera labyrintens väggar (som bara finns på kartan), och man ska ändå ta sig så fort som möjligt till kontrollerna. Övningen sker i par eller mindre grupper.
  från 11.45 lunch och därefter avslut

  Det går bra att stanna kvar med familjen efter och åka skridskor efter, men GMOK ordnar inget event på isen…. Ta gärna med skyffel för att skotta upp banor och stigar.

 2. Jag har fått rapport från en bekant, Mats, som bor vid sjön. Han säjer att det är c:a 5 cm snö, så det går nog att åka skridskor hjälpligt utan att skotta. Det finns också skidspår på sjön, eftersom det är is under så räcker 5 cm för skidåkning. Gillar man inte skridskor eller skidor så kan man göra som Mats, han skickade mig också ett kort där hans huvud stack upp ur ett hål i isen!

Comments are closed.