5 Kommentarer

  1. Detta slår vanliga 10-mila i nattlig spänning. Vilka lopp! Grattis hela gänget!

  2. Hade ej möjlighet att följa det “live”, men med reportaget och E-B:s kommenterar ovan som grund, applåderar jag STORT och mycket för allas fina prestationer. Inte minst glädjen över den fina ol-förmågan att räta upp orienteringen både tekniskt och löpmässigt efter “bom/strul” vid någon kontroll. Vill samtidigt lyfta fram det fantastiskt fina ledarskap och sammanhållning med den grundplan för verksamheten som barn- och ungdomskommittén levererar såväl tränings- som tävlingsmässigt. Och det ger ju resultat som hela klubben kommer att ha stor glädje av kommande år.

    Calle Blomberg å styrelsens vägnar.

  3. Tack alla löpare för fina prestationer, det var spännande och kul att se. Tack också till alla ledare för engagemang och samordning.
    Kvarglömt vid vindskyddet var en ”priskeps” HD20 samt ett par sportglasögon märke bliz. Någon som saknar dessa grejer skriv nedan så ordnar jag överlämning.

  4. Grymt kul läsning, imponerad över era insatser och GLAD att klubben har så många lag på u10 och att så många vill vara med att springa stafett ihop! Det är ju ändå bland det bästa!

  5. Stort grattis till fina insatser i helgen! Väldigt kul att följa och att även läsa om helgen ovan. Starkt jobbat – både löpare och ledare!

Comments are closed.