En kommentar

  1. Vilken fantastisk tillbakablick på 2023! Stort grattis till Göteborg-Majorna OK för att återigen bekräfta sin position som en av Göteborgs mest aktiva idrottsföreningar. Engagemanget och kreativiteten hos de olika kommittéerna och medlemmarna är verkligen inspirerande. Jag ser fram emot vad 2024 har att erbjuda, särskilt med evenemanget JanOari och de många aktiviteter som stärker sammanhållningen och utvecklingen av klubben. Jag noterar också datumet den 21 februari för årsmötet – en utmärkt möjlighet att aktivt bidra med förbättringsförslag. Gott Nytt År till alla och bra jobbat med ert fantastiska arbete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.