5 Kommentarer

  1. Ola och Emma,

    All lycka i den nya klubben! Tänk inte på att ni lämnar GMOK, utan att ni går till något nytt. Ni har genom åren bidragit så mycket till klubben, så ni lämnar bara bra saker, minnen kvar.

    Det är som man säger:

    ”Det är aldrig rätt tillfälle att lämna något, men alltid rätt att börja något nytt”

    Stort lycka till!

  2. Kan bara hålla med Jens. Ibland måste man ta ”obekväma” beslut för att nå sina mål. Jag är övertygad om att ni båda har mycket mer att hämta i er utveckling som orienterare och människor. Stort lycka till i de gräsligt fula stafett-tröjorna ??. Kran till er båda!

  3. Lever ju också i exil men något närmare så jag förstår er. Tack för allt roligt ihop tidigare! Ni är två glädjespridare! Och lycka till i Pan-Kristianstad!

  4. Fint skrivet båda två!

    Klart man velat att ni skulle varit kvar, men det är bara en klubbdräkt, vänskap sitter djupare än så.

    Jag har varit klubbkamrat med dig Ola i 17 år och följt dig från knatte till elit. Jag kan säga att om du så varit helt oduglig som orienterare hade du varit den bästa klubbkompis man kan tänka sig. Nu när du också etablerat dig som en av världens bästa nattorienterare, kan man förstå hur svårersättlig du är – men jag ska göra mitt bästa! 😉

    Lycka till Ola & Emma!

  5. Ola & Emma, vi kommer känna en stor saknad av er i klubben. Och då inte bara som ett par av våra främsta elitlöpare utan även som riktigt goa klubbkamrater som intresserat och engagerat er även inom breddverksamheten. Har varit ett sant nöje att få springa i breddlag på 25-manna och tjoget tillsammans med er. Att ni nu tar nytt steg och går över till en klubb där ni sedan flera år jobbar och bor känns helt naturligt. Vi ses ute på tävlingar framöver! 🙂

Comments are closed.